TEKNIKER / GARANTIHANDLÄGGARE


2022-03-04

 

 

 

Om Drivee Automotive

Vi är en nordisk importör och generalagent för bilmärken som DFSK och Skywell

Vårt mål är att bidra till ett mer hållbart samhälle och vår affärsidé är att endast erbjuda klimatoberoende fordon. Därför drivs alla bilar som vi erbjuder av antingen el eller biogas.

 

Etableringen för DFSK på den svenska marknaden är i full gång där flera återförsäljare med tillhörande märkesverkstäder är redan anslutna och fler är på gång.

Just nu saluför vi spännande modeller bestående av en biogashybrid och en elbil. Dessutom utökas modellprogrammet under året med ytterligare en eldriven modell.

Under 2022 finns planer att även etablera bilmärket Skywell på den svenska marknaden.

 

DFSK är en av världens största biltillverkare och är sedan några år representerade i flera europeiska länder som exempelvis Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike med flera.

Idag tillverkas cirka 3,8 miljoner bilar årligen i fabriker i USA, Kina och Indonesien. Utvecklingen av bilarna sker i länder som USA, Tyskland, Kina och även i Sverige.

 

 

 

Om tjänsten

Vi söker nu en Tekniker/garantihandläggare som ska ansvara för att eftermarknaden för våra märken fungerar sömnlöst gällande service, garantiärenden och tillbehörsförsäljning.

 

Du kommer vara kontaktperson för samtliga svenska serviceverkstäder för DFSK och Skywell där ditt huvudansvar blir att stötta verkstäderna vid garantiärenden, felsökning och reparation.

Det innebär bland annat att du i vissa fall besöker serviceverkstäderna för att stötta de på plats samt att du är en länk mellan serviceanläggningen och tillverkaren/Europaimportören.

 

Du kommer ha ansvar för att flödet med reservdelar från leverantören till återförsäljarna fungerar och få möjlighet att förhandla avtal med leverantörer för att garantera bra flöden och rätt prisnivå.

 

Du kommer även att supporta och ansvara för vårt interna teknikerteam gällande ankomst- & leveransbesiktning av fordon, biogaskonvertering med mera.

 

Dina dagar kommer bestå både av tekniskt arbete, kundkontakter, kontakter med våra återförsäljare samt administration och du kommer samarbeta dagligen med både säljavdelning och marknadsavdelning.

 

 

 

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av att jobba med fordonsteknik och intresse att lära dig ny teknik.

Du kanske jobbar redan som tekniker på en serviceanläggning där du idag har ett större ansvar och ett utökad kompetensområde inom mer avancerad felsökning men du känner att du vill ta nästa steg i karriären.

 

Du är flexibel, lyhörd, kan arbeta strukturerat och har en god ledarförmåga.

Du har datorvana och goda kunskaper i bland annat Microsoft Office.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Båda språken används i den interna kommunikationen.

Ett av grundkraven är att du har utbildning, kunskap samt intresse gällande högspänningssystem för elbilar.

 

 

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst med placering i Växjö.

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Möjlighet till tjänstebil.

 

Vill du vara med på en spännande resa?

Skicka din ansökan till info@drivee.se